mandag 27. august 2012

miljøtrening på hundeklubben

Idag var den store hundeklubbdagen!

Halv seks pakket jeg mamma Chanel, "tante" Enya og de 7 små turboene i bilen, og kjørte til hundeklubben.

Det kom mange fler enn jeg hadde trodd, og flere nye, men det var jo bare kjempekoselig! Valpene lå i bilen en halvtimestid mens vi trente, deretter ble de voksne (eller der var valper helt ned til 6mnd.. men mye større i størrelse enn valpene) satt i bånd og valpene fikk komme ut. Alle de store forholdt seg rolig rundt de små, og valpene ruslet rundt med hevet hodet og hevet hale, snuste på hundene, krøyp oppi nærmeste fang for å få kos, sprang etter Chanel for å stjele til seg melk, mens Chanel sprang rundt for å tigge godbiter ;)

Kjempekoselig var det! Valpene var helt utslitt da vi kom hjem, skulle egentlig ha kveldsmat, men det ble bare med en liten sup mammamelk, så sovnet dem alle som en.

Tenker dem får bli med på hundeklubben neste mandag også, om det er vær til det =) Så trygge og fine som dem var, er det ingen problem å ha det med i alle fall.

Det var en del støy der idag, dem holdt på med noe inni hallen, så en del smell innimellom. Så dem skvatt et par ganger, men så var det glemt. Masse miljøtrening idag med andre ord! :)

Lar bildene tale for seg :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar