mandag 6. august 2012

Første tur ut :)

Igår var valpene på sin første tur ut, 5 minutt på verandan i sola. Ikke populært ;) Mye skriking, så måtte bare bære dem inn igjen med en gang ;)

Frøken Lilla =)


Dem får også 1 måltid mat om dagen nå, det går ned på høykant. Men er mammas melk som er best ennå ;) Hun må sitte ute når valpene spiser, maten smaker såååå godt sier Chanel, å skulle helst hatt alt selv ;) Hun er utnevnt til vaskehjelp når dem er ferdige å spise ;)

Første valpekjøper var på besøk idag =) Kjempekoselig! Det var litt liv i et par av valpene, men for det meste så sov dem.
Dem løper litt rundt nå, knurrer, leker, biter i oss, i hverandre. Gleder meg til det blir mer liv i dem, stort sett soving og spising ennå.

Imorgen blir det å registrere dem i NKK, så dem som ikke har valgt ut navn ennå, så får dem et av navnene jeg har plukket ut.

Så lang er Iris lovd bort, Ida, Ikaros, Izzie og Inga.  Bare Ikaros og Ida er låst til en valp, Ikaros er jo eneste gutten, han skal til Brumundal. Ida er den førstefødte Frøken Rosa :) Ellers får valpene navnene som dere ønsker når den tid kommer :)

Fikk en avbestilling på en valp idag, så da er her ei tispe ledig. Har heller ikke funnet fôrvert til Izzie.. men det dukker vel opp noe! :)

Interessert i å være fôrvert eller en av valpene, så er det bare å sende en mail =)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar