torsdag 6. september 2012

På hundeklubben

Nå er det ikke mange dagene igjen til dem forsvinner en etter en. I løpet av helga så flytter det 4 stykker :O
Rart og trist :( Koser meg masse med dem nå desse siste dagene. Litt dumt jeg mista denne siste helga sammen med dem, var på Ås på skole nå helga som var, så koser ekstra med dem nå.

Mandag var vi på hundeklubben igjen, dem storkoser seg. De andre hundene ikke så veldig intressert i dem, så valpene fikk masse oppmerksomhet av menneskene som var der. De bare ELSKER kos!

Igår var vi hos veterinær, alle var friske og fine, uten anmerkninger. Dem fikk parvovaksine og ble id-merket.  Litt hyling da dem fikk chip'en, men det er helt normalt. Sprøyta er ganske så tjukk, så det er nok vondt :/

Etter veterinærbesøket fikk dem herje på treningsbana til Sunnmøre Hundeklubb, var nok godt å få riste litt løs etter å ha sittet i bil så lenge, er jo en fergetur pluss litt å kjøre for å komme til veterinæren i Ålesund.

Vel hjemme var det storm og skikkelig dritvær, så dem kunne ikke gå ut noe særlig. 7 sure valper :p Dem elsker å være ute, så å måtte være i stua hele ettermiddagen og kvelden var ikke det dem hadde planlagt.Været var ikke akkurat bedre idag, så det har blitt bare småturer ut. Det regner og blåser, dem blir fort kalde, men likevel er det vanskelig å få dem inn ;)

Her kommer litt bilder fra hundeklubben mandag, så kommer et eget innlegg med Ålesundturen =)

Her har dem fått seg små biter av Dentastix, Eccho og Chanel har veeeldig lyst å smake ;)

Mamman min <3


Når jeg har veninnebesøk.. så ser en hvem som får oppmerksomhet ;)


Nydelige frøken Lys Lilla - Iola 

Frøken Rød - Ida

IkarosFrøken Rød Ida
Frøken Lilla - Inga

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar