tirsdag 21. august 2012

Strandtur - første utflukt

5 uker og 2 dager gamle, på tide med første utflukt :) Planen var å dra på den lokale badestranda, men der var så mange skoleelever, koselig nok det, og fin miljøtrening. Men det kunne nok bli litt for mye siden jeg ikke kjente verken lærere eller elever valgte jeg å dra til Flø.
Ei veninne av meg, June, ble med som fotograf. Her skulle det tas oppstilte bilder nemlig ;) Akkurat sistnevnte, oppstilte bilder ble ikke så vellykket. Valpene var trøtte og slitne, begynt å sovne i små klynger rundt omkring. Da jeg stilte dem opp så ble dem understilte, karperygger, haler mellom beina.. jaja :) bare 5 uker gamle, blir nok bedre bilder neste uke! :)

June er fotograf på de oppstilte bildene, de kommer i et eget innlegg litt senere, har ikke fått tid til å redigert dem ennå :)

Etter turen til Flø, fikk dem sitte i bilen når jeg henta Amelia på skolen. Kjempepoppis blandt ungene som fikk se på valpene i buret :) Avtalte halveis med lærern til Amelia at vi skal ta oss en tur dit på besøk før valpene flytter så barna får hilse på valpene :)

Trykk på bildene for å få dem store. 


Frøken Orange

Frøken Rosa

Frøken Rosa

Chanel skuer utover horisonten

Frøken Lys lillaFrøken Lilla

Frøken Lys lilla


Frøken Orange


Frøken Lilla

Frøken Lilla

Ikaros

Frøken Rød

Frøken Rød
Ikaros

Ikaros

Ikaros

Frøken Lys Lilla

Frøken Rosa

Chanel oppdaga plutslig to kyr som hadde hver sin kalv, og uuuuulte. Hele situasjonen ble litt skummel da hun hadde sine valper, dem hadde sine avkom. Hun ville vel prøve skremme dem bort, løp inni gjerdet og var så tøff... helt til dem kom tusslende mot henne, da var hun ikke så tøff likevel og kom tilbake å bjeffa på avstand. Chanel fikk sitte i bilen etter den episoden ;)

2 kommentarer: