fredag 24. august 2012

En ny utflukt og besøk

Dagen idag startet som vanlig tidlig, dem er ute ca 630, da er det ut, får første måltidet med tørrfôr ca kl 7 å slik går dagene ;) Dem får 4 måltider nå, spiser maten mer eller mindre helt tørt, foretrekker det slik framfor å få den oppbløtt. Mindre og mindre melk, men dem får seg en sup inni mellom. 

Jeg skulle til Ålesund på MR idag, så hele morgenritualet måtte skje ganske fort, men flinke valper (og voksne hunder for så vidt) så gikk da dette bra :) 
Eldstemann var ikke helt i form idag, så da var han hjemme og hadde et øye med valpene, så da slapp dem være alene de timene jeg var i Ålesund. Vel hjemme stod min gode venninne Christina å venta på meg. Litt valpekyss må til før de flytter desse smånøstene <3 Morsomt å se hvor trygge dem er, dem bryr seg ikke om det er fremmede eller kjentfolk, alle skal smakes på, slikkes på, klatres på og ligge på fanget er veldig stas!

Dem fikk et par timer hvile etter Christina dro, da var gutta til frisør, fra frisøren var det rett hjem å hente valper å reise til det nye området til hundeklubben. Et SVÆRT innegjerdet området, hadde avtale med Helene og Thomas, dem har CC D Delia så valpene fikk hilse på en snill voksen tålmodig hund, Stine med mann og barn kom også en tur å ville ha litt valpekos, kjekt for valpene få hilse på flere folk :) 

Dem utforska litt av det nye området, stjal seg litt kos før dem lå strødd. Evnen til å slappe av, den har dem i alle fall!

Når alle valpene sov godt, de voksne, Chanel, Eccho og Delia var ferdige og herje fra seg ble det å putte alle i bur igjen. Valpene snorksov gjennom en kjøretur til mine foreldre, helgahandel, folk utenfor kjøpesenter som bare MÅTTE komme bort da jeg åpna bakluka for å sette inn handleposer. Blir sliten av nye miljø og erfaringer ;)

Vel hjemme fikk dem kveldsmat, og siden har dem vel egentlig sovet. Spørs om dem våkner til liv til natta, men da håper jeg mamma Chanel tar seg av dem, for da har jeg planer om å sove! ;)

For dere som venter spendt, på hvem som kommer til dere. Så er jeg fremdeles i prosessen å finne ut hvem som skal flytte hvor. Her er forskjellige ønsker, noen vil ha sporhund, noen agillityhund, andre lydighetshund og utstillingshund. Så må bare se litt mer an :) Skal også beholde ei på fôr, med Pernille i Ålesund, å finne den som jeg vil ha på fôr er et prosjekt i seg selv. Alt må være klart i løpet av neste uke, den som venter på noe godt venter ikke forgjeves heter det ;)

Kos dere med bilder! Trykk på dem for å få dem større =)

Ikaros

Frøken Rosa bak, Førken Rød foran

Frøken Rosa bak, Førken Rød foran

Frøken Rosa

Ikaros og Frøken Rød

Ikaros og Frøken Rød

Frøken ROsa

Ikaros

Ikaros

Frøken Orange

Frøken Orange

Frøken Orange

Ikaros

Ikaros

Frøken Gul

Frøken Orange


Frøken Lys Lilla og Frøken Orange

Min gode veninne Christina på besøk, her for hun suss av frøken RødFrøken Orange


Frøken Rosa

Ikaros og Frøken Rosa

Ikaros

Ikaros

Frøken Lys Lilla


Frøken Rosa

Frøken Rød


Hilser på Carve Canem Decoro Delia

Spennende med ny hund, ikke skummelt i det hele tatt =)

Utforsker det nye stedet

Frøken Rosa

Frøken Lys Lilla og Frøken Rosa


Trygve kooooser med valpen <3

Valpene fann trygghet og varme hos Stine, blir trøtte av å utforske nye steder!

Frøken Gul

Best å sove sammen

*holde rundt*

Hvem er så du? *sniff, sniff*Amelia har hentet en rømling ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar