tirsdag 21. august 2012

Oppstilte bilder 5 uker

Her kommer de oppstilte bildene, ikke akkurat prisvinnende ;) Men bra jobba til å være utslitte 5 uker gamle valper!

Turen idag gikk så fint! :) Dem var kjempeflinke. Ikke en eneste pip i bilen, nesten så jeg trodde jeg hadde glemt dem hjemme. Selv da vi hadde et par stopp uten å ta dem ut, så var dem stille. Litt småskummelt da jeg åpna bildøra å dem hørte vinden og bølgesus, da la dem seg så langt inni buret dem kunne komme. Men noen av dem var litt tøffere å kom fram når dem hørte stemmen min.

Vel nede på stranda var det skummelt i sånn ca 2 minutt, så var dem overalt. Holdt seg helst sammen med oss, mamma Chanel eller med hverandre, avbrutt av små utflukter på egenhånd. Syns dem var veldig flinke og tøffe til å være bare 5 uker :)

Det kom et utenlandsk par å stoppa med valpene da vi var midt i fotoshooten, ho dama putta ene valpen inni jakka, så jeg ble rent nervøs! Stod noen meter unna, så jeg visste ikke helt hva som skjedde. Etterpå kom dem å lurte om dem var til salgs ;)  En trekker i alle fall folk med slike små søtnoser! =)


Her nøyer dem seg med å kose å ta bilder ;) Etter jeg fikk et lett nervøst sammenbrudd av at dem putta en valp i jakka :p

I samme rekkefølge som dem ble født, her er valpene 5 uker og 2 dager gamle :) 

Frøken Rosa - CC Ida - 2363 gFrøken Orange - 2347 gFrøken Gul - 2458 gFrøken Rød - 2397 gFrøken Lys Lilla - 2340 g


CC Ikaros - 2516g


Frøken Lilla - 2388g ( ser plutslig vi har glemt oppstilt bilde av henne :O :O, ble nok så oppskjørta av de som prøvde "stjele" valpene mine :P , legger ut et in action bilde i stedet)


Og slik endte fotosessionen :)


Tusen takk June for at du var fotografen min idag :D Kommer vel kanskje til å spørre deg igjen ;) 

3 kommentarer:

 1. Så nydelige de er. Fint du passer godt på valpene. De er faktisk folk som stjeler valper.

  Gleder meg til en liten frøken skal flytte til Drammen !

  SvarSlett
 2. Mente selvfølgelig ikke at de på bildet stjeler valper, men at det er noen mennesker som gjør det. Det har vært noen tilfeller av dette i østlandsområdet.

  SvarSlett
 3. Ja, jeg vet om desse "bandene" som reiser rundt stjeler hunder :/ Skummelt!

  Ikke mange ukene igjen nå til Inga kommer til Drammen =)

  SvarSlett