onsdag 12. september 2012

Moving day

Da har 5 av 7 forlatt redet. Merkelig tomt her hjemme nå. Bare Izzie og Ikaros igjen her hjemme. Ikaros reiser på fredag til Brumundal, Izzie reiser lørdag til Lillehammer.

Den første som reiste var Carve Canem Ida, hun reiste til Trude og Reine i Fredrikstad. Hun har fått kallenavnet Gulla, etter Carve Canem Gulliver som dem mistet i en tragisk ulykke tidligere i sommer.
Gulla har komt bra inni rutiner allerede, første natta var det vist en del gråting, men nå går ting fint. Hun har en storebror, Tolleren Bajas, dem er blitt gode venner allerede :)

Trude og Gulla på vei hjem til Fredrikstad

Amelia gir Gulla en skikkelig kos før hun reiser <3

Carve Canem Inga var nestemann ut. Hun reiste til Inger i Drammen. Kjøreturen hjem hadde gått veldig fint, litt sutring når dem stoppa, men sov for det meste. Hun er blitt husvarm, syns katten er veldig kul, spesielt kattematen er digg ;)

Inga med sin nye eier Inger, "dagmamma" og "hundelufter" :) 

Iris reiste til Trondheim til Siri. Iris har vært flink og sover i buret sitt på natta. Kattelekene har fått gjennomgå, og hun har blitt ganske så husvarm allerede :) 

Iris med sin nye eier Siri og hennes kjæreste Per Espen

Ivy er på fôr hos Pernille i Ålesund. Ivy bor forløbig sammen med en chihuahuagutt, og dem blir samboere i en mnds tid før han skal tilbake til sine eiere. 
Ivy og Pernille går kurs hos meg, så henne får jeg se mye framover :) 

Ivy, Pernille og Amelia :) 


Iola flytta til Sunndalsøra til Ingrid og Terje. Dem mista Tolleren sin tidligere i sommer, og var klar på at det måtte en ny firbeint i hus. Det ble tomt i hus uten en aktiv kompis :) Det første døgnet har gått veldig fint, det går i tisseturer, leking, spising og soving :) 

Iola med Ingrid og Terje før hjemreise til Sunndalsøra. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar